Despre returul produselor achizitionate pe silviaeneart.ro
Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul benficiaza de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile intra in vigoare in momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.

Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.

Ene Silvia PFA ofera persoanelor fizice posibilitatea de retur a produselor in 14 de zile calendaristice, de la data primirii comenzii.

Pot fi returnate produsele care:

* nu depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii;

* nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;

* nu prezinta urme vizibile de uzura;

* produsele sunt returnate impreuna cu toate accesoriile cu care au fost comercializate;

Atentie! Returnarea  nu se aplică în cazul produselor facute la comanda/personalizate.

Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

Costul transportului pentru retur este suportat de catre consumator.

Returul produselor se poate face online, trimitand un email la adresa silviaenearts@gmail.com, in care sa specificati: produsul pe care doriti sa il returnati, seria facturii, motivele returului.

Produsele destinate returului vor fi trimise numai dupa primirea unei confirmari pe e-mail din partea Silvia Ene Art.

Dupa primirea produsului (produselor), si in urma analizarii lui (lor), veti primi confirmarea ca returul a fost aprobat, printr-un e-mail ce va avea statusul Returnare completa;

In cazul in care produsul (produsele) nu respecta conditiile enumarate mai sus, returul dvs. va fi refuzat. Veti primi un e-mail in acest sens, cu statusul Returnare anulata.

Rambursarea produselor

In urma unei cereri de retur aprobate de Silvia Ene Art, puteti opta pentru rambursarea sumei aferente produsului (produselor) returnate.

* Pentru operativitate, va recomandam sa ne puneti la dispozitie un cont in care va vom vira banii, in termen de pana la 14 zile.